Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mesterfodrász linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Mesterfodrász képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
A helyes hajápolás

A helyes hajápolás

A helyes hajápolás a mosással kezdődik. Válasszunk hajtípusunknak megfelelő különösen kímélő sampont. Csak lúgmentes, semleges, esetleg enyhén savas sampont használjunk, mely nem roncsolja a hajat és megőrzi a fejbőr savas köpenyét. Ma már kaphatók kiváló lúg- és szappanmentes, természetes alapanyagú termékek, melyeket a haj állapotának megfelelő különböző, nagy hatékonyságú gyógynövény-, illetve növényi kivonatokkal egészítenek ki.

Afroline hajhosszabbítás

Afroline hajhosszabbítás

A nálunk dolgozó afrikai hölgyek, hazájukban gyerekkoruk óta tanult és gyakorolt afro, és parkettafonások, raszta készítés, valamint a hajhosszabbítás és hajdúsítás természetes anyagokkal történő elkészítésében 15-20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A hajhosszabbítás a hajfelvarrásos technológiával, a hajdúsítás csomózásos technológiával készül, csak természetes anyagokkal, és kiváló minőségű Afroline alapanyagokkal, és hajakkal dolgozunk. A hajfonások elkészítése során saját Kanekalon, vagy Jumbo Braid hajaink kerülnek felhasználásra. Nekünk fontos, hogy a legmagasabb szakértelemmel, kellemes környezetben udvarias kiszolgálással professzionális szolgáltatást nyújtsunk garanciával.

Akit maga Vidal Sassoon is elismert!

Akit maga Vidal Sassoon is elismert!

A magyar fodrászat emblematikus kulcsfigurája a hetvenes években kezdte pályafutását. Családi indíttatásra végezte el a Fodrász Akadémiát, majd versenyezni kezdett, 1982-ben hetedik helyezést ért el a párizsi fodrász világbajnokságon. Rá egy esztendőre nyílt első szalonja, melynek abban az időben a belsőépítészek is csodájára jártak. Szakmai sikerein túl, az első közép-kelet európai fodrász, aki Tony Rizzótól meghívást kapott a londoni Alternative Hair Showra, majd az országjáró Wella turnék oszlopos tagjaként öregbítette hivatása becsületét, rengeteg külföldi vendégszereplésnek tett eleget, többek közt Cannes-ban, az utánpótlás kinevelésére is gondot fordít. Nem csupán a Magyar Fodrász Kozmetikus Egyesület elnökeként fontos számára a fiatalok istápolása, növendékei évről-évre ringbe szállhatnak a Hajas Kupáért, mi több, az általa létrehívott Intercoiffure Hungary szervezet is fejlődésüket segíti. Hajasnak persze nemcsak a fodrászolló áll jól a kezében, de a fakanál és a mikrofon is, ha kell, táncol és van olyan fok, ahol még retteg is. Igaz, a médiaszerepléseket nem tartja lételemének, mint mondja jópofa kiruccanások csupán, melyeket szeret és élvez, első helyen a hivatása áll. Hol egy-egy szépségverseny királynőjelöltjének álmodik új hajkoronát, hol a honi művészek és politikusok szépülnek kezei között.

aranyér

aranyér

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az aranyér kezelés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítá

BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítá

BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítása nélkül Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 33 7812 01) A képzés célja: A fodrász szakmai képzés célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek ellátni a fodrász munkaterületének megfelelő munkakört. A képzés időtartama: 8 hónap

Binder Géza mesterfodrász

Binder Géza mesterfodrász

A Binder Art Budapesten, a belvárosban, a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 5. szám alatt, a Vígszínház szomszédságában található 300 m2-en működő szépségszalon. Filozófiánk: Hisszük, hogy a szépség nem más, mint arány és harmónia. Akkor lehetünk a legszebbek, ha személyiségünk, színvilágunk, frizuránk, sminkünk - nőknél - tökéletes harmóniában áll egymással. Kényelem Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink kényelmére és kiszolgálására. Várakozás alatt kényelmes fotelekben, videón követheti figyelemmel a legújabb trendeket, vagy igénybe veheti a vendégeink számára biztosított internet asztalunkat. Mindeközben egy jó kávéra, illetve egy pohár pezsgőre is meghívjuk.

Bionom Kft. Budapest weboldala - Hajápolási cikk

Bionom Kft. Budapest weboldala - Hajápolási cikk

Mindennapunk során ezernyi káros anyagot tartalmazó termékekkel találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a káros vegyi anyagok. A bionóm termékek minden káros összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio cikkek népszerűsége folytonosan növekedik. Az egészséges élet jelentős részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak határozottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom biobolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Kiemelten ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

Byblos Szépségsszalon - Sződliget

Byblos Szépségsszalon - Sződliget

Szépségszalonunkban megtudhatod, hogyan változtatjuk át frizurád egy-két óra alatt a kívánt formára, hajszínre, hosszra. Akár hetente megújulhat a fejéked hajszobrászatunkban. Hajhosszabbítási technikák a hajfelvarrástól az afrófonásig. A frizurakészítés mellett, bármikor kicserélünk egyes tincseket Új szín - új méret, ami alapvetően új lehetőségeket ad az aktuális frizurádnak. Egy-egy új hajtincs nem okoz problémát, mert szalonunkban válogathatsz a magyar és európai hajtincsek - copfok között. Ha, törzsvendégünk vagy akkor akár egy tincset is vehetsz. Minden héten más és más frizurád lehet. Egy-egy nagy családi alkalomra ( menyegző, ballagás, keresztelő, stb.) még nálad is elvégezzük a munkánkat. Hívásra, házhoz megyünk.

Clips Nemzetközi Fodrász iskola

Clips Nemzetközi Fodrász iskola

A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az oktatás rendszere a hagyományos fodrász képzési rendszert ötvözi az EU-kompatibilis, az igényesebb, ambiciózusabb tanulók igényeit is kielégítő oktatási renddel. Rendkívül fontos az alapok elsajátítása, hiszen ezek ismerete nélkül nem lehet továbbfejlődni. Ennek érdekében a klasszikus elméleti órákon hallgatóink elsajátítanak minden, a szakfodrász képzési törvényekben előírtak szerinti tudást, melyet a stúdiómunka során a gyakorlatban is kipróbálhatnak, begyakorolhatnak. Ezeken túlmenően olyan hajvágási és -festési technikákkal ismerkedhetnek meg, melyek követik a trendeket és a legnagyobb fodrász mesterek technikáit, így már a fodrász iskola elvégzése után is kiszolgálhatják vendégeik igényeit, és nem kell azzal szembesülniük, hogy a klasszikus technikák megkötik a kezüket, visszavetik kreativitásukat.

Hirdetés
Cosmelec Kft.

Cosmelec Kft.

Intézményünk 1989-ben alakult. Képző Intézményünk mára a legmagasabb ISO és Intézményi Akkreditáció minősítéseivel rendelkezik. Fő tevékenysége, a szépségiparban dolgozók képzése és továbbképzése, mely felnőttképzés keretében 18 éves kortól felső korhatár nélkül igénybevehető. 2003-tól OKJ-s szakképzésekkel bővítettük kínálatunkat. Szaktanáraink több diplomával rendelkeznek. Diplomás gyakorlati oktatóink mestervizsgával és a nemzetközi versenyeken első helyezést elért eredményekkel büszkélkedhetnek. Az magas európai színvonalat minden tanfolyamunkon garantáljuk. Oktatókabinetünk, tanműhelyeink a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszereltek.

Csilla Hajklinika

Csilla Hajklinika

Szándékunk az, hogy aki nem dicsekedhet szép, dús és hosszú hajjal, annak kedvet csináljunk és bíztassuk, hogy ma már nem lehetetlen Shakira hajzuhatagát, vagy Naomi Cambell mordern vonalú, gyönyörű frizuráját megcsináltatni. Ha hosszú, dús és gyönyörű hajkoronát szeretnél, keress fel minket. A leghatékonyabb módszerrel, eredeti európai haj bevarrásával.

Csodáshaj- Hajhosszabbítás

Csodáshaj- Hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás és hajdúsítás segítségével ma már elérheted álmaidat és olyan hosszúhajad lehet aminek csak a pénztárcád szab határt!Szeretnéd hajadat hosszabbítani vagy dúsítani? A megfelelő oldalon jársz akkor, mert én ezt az álmod pár óra leforgása alatt valóra váltom! Ha csak 4-5 cm-es a hajad, akkor is fordulj hozzám bizalommal.

Czuczi Mátyás

Czuczi Mátyás

Czuczi Mátyás mesterfodrász: férfi-, női- és gyermek hajvágás, frizurakészítés. Hair-Nett Mathias Fodrászszalon a Klauzál téren. Frizura, dauer, hajvágás, borotválás, hajmosás, hajszárítás, fonás, melírozás, hajfestés. Borbély üzlet a Bulinegyedben. Pesti fodrász, belvárosi fodrászszalon. Nyitva hétköznap és szombat délelőtt. Előjegyzéses vagy előjegyzés nélküli fogadás. Telefonos bejelentkezés, udvarias kiszolgálás. A szalonban tv, ingyenes wifi, a közelben Mol bubi, éttermek, porta, drogériák és vásárcsarnok.

Damen Friseur Salon

Damen Friseur Salon

Csapatunk elsődleges feladata és célja, hogy a kedves vendégek elégedetten távozzanak valamint, hogy legközelebb is minket válasszanak. Ennek érdekében csapatom egyes tagjai folyamatos továbbképzésen vesznek részt, illetve a tanulók is rengeteget gyakorolnak annak érdekében, hogy munkájuk minél eredményesebb legyen.Minden új tanítási évben tanulókat veszek fel!

Diamond szépségszalon

Diamond szépségszalon

A célom, hogy hozzáértő és szakmaszerető kollégákkal dolgozzak együtt, akiket szívből tudok ajánlani minden kedves Vendégnek! Nagyon nehéz napjainkban egy profi csapatot összehozni és összetartani, de úgy gondolom ez sikerült és büszke vagyok a jelenlegi kollégáimra és a munkáikra. Ezt bizonyítják a visszajelzések és az is, hogy Vendégeink elégedetten távoznak tőlünk és örömmel járnak vissza hozzánk.

Drótos Richard Kamill Mesterfodrász

Drótos Richard Kamill Mesterfodrász

Drótos Richard Kamill vagyok mesterfodrász, sminkes,műkörömépítés, 3d műszempilla és egyben tulajdonosa a VIP Beauty fodrászat és szépségszalonnak. Változtatnál a hajadon ,mert unod a régit vagy kozmetikai tetoválással változtatnál magadon? műszempillára vágysz, hogy még szebbnek érezd magad? Túl későn értesülsz egy fontos eseményről ? alkalmi sminket és frizurát készítünk neked, vagy csak letört a körmöd és pótlásra van szükséged? Keress minket! Mindenben rendelkezésedre állunk, határ a csillagos ég!

Elegante Szalon Győr

Elegante Szalon Győr

Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura és a smink teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt!

Tuti menü