Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajápolás Hajformázás képes leírás - Mesterfodrász.tlap.hu
részletek »

Hajápolás Hajformázás - Mesterfodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Hajápolás Hajformázás
Keresés
Találatok száma - 23 db
A helyes hajápolás

A helyes hajápolás

A helyes hajápolás a mosással kezdődik. Válasszunk hajtípusunknak megfelelő különösen kímélő sampont. Csak lúgmentes, semleges, esetleg enyhén savas sampont használjunk, mely nem roncsolja a hajat és megőrzi a fejbőr savas köpenyét. Ma már kaphatók kiváló lúg- és szappanmentes, természetes alapanyagú termékek, melyeket a haj állapotának megfelelő különböző, nagy hatékonyságú gyógynövény-, illetve növényi kivonatokkal egészítenek ki.

Bionom Kft. Budapest weboldala - Hajápolási cikk

Bionom Kft. Budapest weboldala - Hajápolási cikk

Mindennapunk során ezernyi káros anyagot tartalmazó termékekkel találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a káros vegyi anyagok. A bionóm termékek minden káros összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio cikkek népszerűsége folytonosan növekedik. Az egészséges élet jelentős részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak határozottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom biobolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Kiemelten ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

Byblos Szépségsszalon - Sződliget

Byblos Szépségsszalon - Sződliget

Szépségszalonunkban megtudhatod, hogyan változtatjuk át frizurád egy-két óra alatt a kívánt formára, hajszínre, hosszra. Akár hetente megújulhat a fejéked hajszobrászatunkban. Hajhosszabbítási technikák a hajfelvarrástól az afrófonásig. A frizurakészítés mellett, bármikor kicserélünk egyes tincseket Új szín - új méret, ami alapvetően új lehetőségeket ad az aktuális frizurádnak. Egy-egy új hajtincs nem okoz problémát, mert szalonunkban válogathatsz a magyar és európai hajtincsek - copfok között. Ha, törzsvendégünk vagy akkor akár egy tincset is vehetsz. Minden héten más és más frizurád lehet. Egy-egy nagy családi alkalomra ( menyegző, ballagás, keresztelő, stb.) még nálad is elvégezzük a munkánkat. Hívásra, házhoz megyünk.

Csodáshaj- Hajhosszabbítás

Csodáshaj- Hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás és hajdúsítás segítségével ma már elérheted álmaidat és olyan hosszúhajad lehet aminek csak a pénztárcád szab határt!Szeretnéd hajadat hosszabbítani vagy dúsítani? A megfelelő oldalon jársz akkor, mert én ezt az álmod pár óra leforgása alatt valóra váltom! Ha csak 4-5 cm-es a hajad, akkor is fordulj hozzám bizalommal.

Első benyomás

Első benyomás

Külföldi tapasztalatainkra és sikereinkre alapozva indítottuk el hazánkban az ELSŐ BENYOMÁS imázs és siker tanácsadó stúdiónkat. Az ELSŐ BENYOMÁS imázs és siker tanácsadó stúdió célkitűzése, hogy vendégeink a tréningek alkalmával még jobban megismerjék önmagukat és megteremtsék külső belső harmóniájukat.Lehetőséget nyújtunk csoportos tréningeken és egyéni tanácsadáson keresztül megtalálni a mindennapi életben elérhető sikerekhez vezető utat. Magas szinten képzett és tapasztalt szakembereinkkel együttműködve finomítjuk vendégünk külső megjelenését, valamint személyiség fejlesztő tréningeinken keresztül lehetőséget biztosítunk önbizalmának növelésére. Kis csoportos tréning keretében (max. 15 fő) elsajátíthatja a minél hatékonyabb önérvényesítés alapjait, a konfliktuskezelési megoldásokat, tárgyalási technikákat, hogy az élet minden területén sikeresebb lehessen. Nagy hangsúlyt fektetünk önmaga jobb megismerésére, ezáltal önbizalma növelésére és belső harmóniája megteremtésére. A belső kisugárzás rendkívül fontos, azonban ha ezt nem tudjuk külsőnkön keresztül megfelelően kommunikálni, mégsem érjük el a megfelelő hatást.

Fue hajbeültetés Budapesten

Fue hajbeültetés Budapesten

A hajvesztéstől szenvedőknek megoldást jelenthet a hajbeültetés, legyen szó férfiakról vagy nőkről. A budapesti hajbeültetési klinikán tapasztalt specialisták végzik a Fue hajátültetést, melynek során a fej hátsó részén található, egészséges hajállományból pótolják az elvesztett hajszálakat. A beavatkozást több lépcsős érzéstelenítés előzi meg, így a hajbeültetés során nem érez fájdalmat a páciens. A modern mikrosebészeti eszközöknek köszönhetően a hajtranszplantáció nyomai szinte láthatatlanná válnak, így nem zavarják meg a kialakuló frizura esztétikusságát.

Gyönyörű Hullámok, Göndör Fürtök hajformázóval

Gyönyörű Hullámok, Göndör Fürtök hajformázóval

A Sedusa búrás hajszárító speciális kialakítása révén, nem rongálja a hajat, mivel nem érintkezik közvetlenül a meleg levegővel. Még kíméletesebb a hajjal, mint a többi diffúzoros hajszárító. Egy professzionális hajszárító, ami egyszerre formázza és védi a hajat és még a használata is egyszerű!

Hajápolás

Hajápolás

Hajhosszabbítás: A hosszú haj a nőiesség szimbóluma. Hajfelvarrás Mindenki számára elérhető, kedvelt hajhosszabbítás módszer A saját haj közé 3-4 sor vízszintes parkettafonást fonunk és előre felfűzött hajat láthatatlan öltésekkel, felvarrunk. Haj ápolása kezelést megegyezik a saját hajunkkal. Újra felhelyezés hajnövéstől függően 2-3 hónap Gyűrűs hajfelvarrás: A hagyományos varrás, csak fonat helyett gyűrűkkel rögzítem a sort, talán sokkal kényelmesebb mint a fonat. Szintén nagyon közkedvelt ára és kíméletes felhelyezési módszere miatt.

Hajápolási cikkek gyűjteménye

Hajápolási cikkek gyűjteménye

Főleg nyárra érvényes, hogy az UV sugárzás, az uszodai klór, a tengeri só és az erős napfény ellen védje hajkoronáját. A szaküzletekben kínálnak permeteket, fényvédő hajlakkokat és egyéb, erre alkalmas készítményeket. Legalább nyolc-hetente vágassa a haját, hogy visszanyerje a formáját, és ne legyen töredezett a vége! A túl sok sampon alkalmazása a leggyakoribb hiba. Csak akkor kell kétszer samponozni a hajat, ha nagyon piszkos.

Hirdetés
Hajfelvarrás

Hajfelvarrás

A hajfelvarrás igény szerint 2,3,4 vagy akár 5 sor fonatot készítünk és a fonatokhoz rögzítjük a már előre feltresszelt (sorokba fűzött) hajat. A saját hajunk növekedésétől függően,2-3 havonta az előzőleg felvarrt póthajat lebontjuk és az újra elkészített fonatokra ismételten felvarrjuk. Hőillesztés: a saját hajunkhoz tincsenként kerűl rögzítésre a vendéghaj, melynek a vége keratin alapú kőtő anyaggal van ellátva, ami lehetővé teszi a rögzítést. Hajunk növekedésével 2-3 havonta a tincseket le kell venni és újra visszatenni. Csomózás: Saját hajunkhoz tincsenként fogjuk hozzá a vendéghajat és esztétikus micro vagy makro csomókkal rögzítjük. Hajunk növekedésének megfelelő időközönként a csomókat kibontjuk és újra vissza csomózzuk. Microgyűrűs a keratin alapú rögzítő anyaggal összefogott tincseket,tincsenként egy microgyűrű segítségével rögzítjuk a saját hajunkhoz. A haj növekedése szerint 2-3 havonta ezeket a gyűrűket eltávolítjuk és ujakkal újból feltesszük a hajtincseket.

Hajfonás - afrosítás is

Hajfonás - afrosítás is

Hajstúdió: Hajhosszabbítás. Hajfonás, afrofonás, parkettafonás, Kanekalon,vagy Jumbo Braid típusú műhajakból. Természetes anyagokkal törénő hajhosszabbítás, hajdúsítása legjobb minőségű 100%-os eredeti európai hajból, indiai hajból,ázsiai hajból, vagy FUTURA hajból. Raszta készítés.Nálunk afrikai hölgyek, sok éves tapasztalattal, és gyakorlattal készítik természetes és kiváló anyagokkal az Ön által megálmodott frizurákat. A legmodernebb ERGOLINE szoláriumgépek. Az ERGOLINE cég legújabb minden igényt kielégítő aromaterápiás, és frissítő permetes EXCELLENCE és AVANTGARDEszoláriumgépeivel, jó parkolási lehetősséggel, folyamatos csőcserével, kellemes, családias tiszta környezetben várjuk kedves vendégeinket. Hajkereskedés: Üzletünkben az AFROline termékek megvásárolhatók. Műhajak, afrofonáshoz KANEKALON, és Jumbo Braid típusúak,és emberi hajak hajhosszabbításhoz, dúsításhoz, európai haj, indiai haj, és ázsiai haj.

Hajhosszabbítás-hajeladás

Hajhosszabbítás-hajeladás

Csin Csin fodrász Stúdió Budapesten. Hajfelvarrás, hajhosszabbítás, hajeladás, mind európai, mind keleti-egzotikus hajak tekintetében. Ha a frizurád megújulására vágysz, nálunk biztosan sikerrel jársz. Hogy lásd nem a levegőbe beszélünk, munkánkra garanciát is vállalunk. A hajhosszabbítási technikáink: keratinos hőillesztés, mikrocsomózás, hajfelvarrás.

Minden, ami a hajhosszabbításhoz kell

Minden, ami a hajhosszabbításhoz kell

Magyarországon sajnos a hajdúsítás, hajhosszabbítás luxusnak számított eddig. A HairTrend közel 2 éve ismerte meg az olasz SOCAP. cég termékeit, ami csak is 100%-os eredeti humán indiai hajat forgalmaz. Célunk, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget, legkedvezőbb áron. Hajhosszabbítás - Hajdúsítás szolgáltatások.

Minőségi Otthoni hajápolás rendelés

Minőségi Otthoni hajápolás rendelés

A háziasszonyok létfontosságú konyhai felszerelése egy helyen megtalálható a Beston webáruházban. A sütés-főzés tarozékai óriási mennyiségben sorakoznak az áruházban. Népszerű gyártók árucikkei mellett számtalan kevésbé ismert, ám kiváló minőségű háztartási eszköz is megtalálható. Megfelelő eszközökkel finomabb étel készülhet anélkül, hogy a letapadt, odaégett szennyeződés bajt okozna. A termékek sok színben és fajtában kaphatóak, ezért mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő formát és színt. Kedvező árak és gyors házhozszállítás teszi kényelmesebbé a rendelést.

Növényi alapú hajfesték - alfadrogeria.hu

Növényi alapú hajfesték - alfadrogeria.hu

Természetes anyagokból készült hajfestéket keres? Szeretné vegyszermentes hajfestékkel ápolni a haját? Keresse fel az Alfadrogéria webáruházat, ahol többféle bio- és natúrkozmetikumot is megtalál! Válogasson növényi hajfestékeink közül, melyek csakis természetes anyagokat tartalmaznak. Honlapunkon kizárólag minőségi márkák termékeit forgalmazzuk, mint például a Logona, Dr. Hauschka, Weleda, stb.. Ha Önnek is fontos az egészsége, akkor látogasson el a www.alfadrogeria.hu-ra!

Póthaj Budapesten azonnal

Póthaj Budapesten azonnal

Hajkereskedés, hajhosszabbítás, feldolgozás, fodrászat? Igen! Zuglóban a SuperHair-nél! Hajhosszabbítást végzünk hőillesztéssel, varrással és mikrogyűrűzéssel. Használt anyagok: Kristálykeratin, hajkímélő szilikonos mikrogyűrű. A hajhosszabbítást maximális szakértelemmel, az egyedi igényeidnek megfelelően készítjük el, hogy a következő előnyöket élvezhesd: - tartós viselet - kényelmes, és feltűnésmentes illesztés - a te hajadnak és életmódodnak legjobban megfelelő módszer alkalmazása Hajkereskedésünkben szibériai és európai haj is megtalálható. Indiai és kínai származású hajakat nem forgalmazunk hátrányos tulajdonságaik miatt. A hajakra és hajhosszabbításra garanciát vállalunk.

Professzionális hajfestékek és hajápolók

Professzionális hajfestékek és hajápolók

A Frizura fodrászcikk webáruházban hajfestékek, hajvasalók, hajhullás elleni termékek, keratinos hajápolók, bio fodrászati termékek, póthajak, fodrász bútorok, kozmetika, masszőr, pedikűr termékek, a szépségápoláshoz szükséges gépek, és eszközök széles kínálatából válogathat. Webáruházunkban kapható hajkozmetikai termékek gyártói 50-80 éves élvonalbeli szakmai tapasztalattal és világpiaci elismeréssel rendelkeznek. Minden terméknél a legapróbb részletekre is kiterjedő használati utasítás, hajfesték színskála, és ügyfélszolgálati segítség is található! Iratkozzon fel hírlevelünkre, így kéznél leszünk, ha egy tökéletes hajápolóra vagy hajgyógyító szerre lenne szüksége!

Tuti menü