Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrászok képes leírás - Mesterfodrász.tlap.hu
részletek »

Fodrászok - Mesterfodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Fodrászok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Gärtner Ágnes fodrász

Gärtner Ágnes fodrász

Örülök, hogy rám találtál, ez azt jelenti, hogy már régóta szeretnél egy jó frizurát, és egy megbízható fodrászt. Kellemes környezetbe, több év tapasztalatával, korrekt árakon, szeretettel várok minden kedves vendéget. Sokat dolgozol és kevés szabadidőd van,netán minden üzlet bezár előtted? Többet nem kell rohannod mivel a beosztásom rugalmas.

Kovács Barbara fodrász

Kovács Barbara fodrász

Női,- férfi- és gyermek fodrászat + Hajhosszabbítás! Szeretettel várom minden eddigi és leendő vendégeimet! Kovács Barbara vagyok, a fodrászat mindig is kiemelt érdeklődési köröm volt. Már gyermekként megfigyeltem a frizurákat, és felnőttként már tudtam a megfigyeléseim alapján, hogy kinek milyen típusú, színű haj és frizura illik a személyiségéhez. A tehetség csak kiindulópont, a tudásomat igyekszem folyamatosan fejleszteni.

Ledó Márta fodrász

Ledó Márta fodrász

Járfásné Ledó Márta vagyok, férfi fodrász Győrben. 1979-ben kezdtem el fodrászkodni. 30 éves tapasztalatommal maximálisan ki tudom elégíteni a fitalal, és az idősebb korosztály igényeit egyaránt. Vállalok: -gépi nyírást -hajvágást(ollóval) -ritkítást -festést -borotválást -hajszeszes fejkezelést Közvetlen és barátságos vagyok. Szerintem az ápolt kinézet fontos és meghatározó része az ápolt haj. Ha engem választ, garantáltan jó kezekben lesz a frizurája.

Lukács Emi fodrász

Lukács Emi fodrász

A haj a frizura utánozhatatlan és egyéni karaktert kölcsönöz viselőjének. Ezért nagyon fontos hogy a képzett szakember, amikor frizurát készít, a haj színét, hosszát, minőségét, valamint az arc formáját és a bőr eltérő árnyalatait is figyelembe vegye. A jó fodrász ezek alapján ad tanácsot. . Más a koponyánk alakja, más az arcunk formája, hajunk vastagsága, mennyisége, tömege és egészségi állapota. Ismert emberek divattá vált frizurája soha nem lesz ugyanolyan az én fejemen, mert alacsonyabb, magasabb vagy szélesebb a homlokom, elállóak a füleim, forgók vannak a hajamban, kerekebb a fejem, vékonyabb szálú a hajam stb.

Nagy Izabella fodrász

Nagy Izabella fodrász

Kellemes környezetben, több év tapasztalatával várom a meglévő és leendő, kedves vendégeimet. Tudásomat folyamatosan gyarapítom, megbízható, minőségi termékekkel dolgozom. Munkámat precizitás, rutin, kitartás, fegyelem, szakmai alázat és folyamatos képzések jellemzik. Számomra a vendég elégedettsége a legfontosabb.

Nánási Erika fodrász

Nánási Erika fodrász

Fodrász hajápolási tanácsai tavaszi és nyári időszakra: Készüljünk a napsütésre! Talán már mindannyian észrevettük, hogy késő tavasszal, nyáron szárazabb a haj. Ennek oka az UV sugárzás melynek szárító, roncsoló hatása van. Érdemes tehát - készülve a nyárra - jobban figyelni a hajunkra. A tavasz, a nyár a könnyedség évaszaka. Mivel ilyenkor - részben a melegnek köszönhetően - gyakrabban mosunk hajat, fontos ehhez a megváltozott szokásunkhoz igazítani a samponunkat. Használjuk ebben az időszakban olyan készítményt amelynek hatása enyhébb. Amennyiben a haj nem túlságosan zsíros, kerüljük az erősen szárító samponokat!

Patkós Alexandra fodrász

Patkós Alexandra fodrász

Boldoggá tesz, hogy komplett szolgáltatást tudok nyújtani vendégeimnek, nemcsak igényesen ápoltak lehetnek kozmetikámban, de akár egyedi vagy trendi frizurát is alkothatok, s végezetül sminkkel tehetem csodaszéppé. A sminktetoválással pedig előnytelen adottságot korrigálhatok, szép vonásokat emelhetek ki. Több oldalról ismerem és átlátom a szépségszakmát, ezért merek tanácsot is adni. Finom hangsúlyáthelyezéssel mindenkinek kiemelhetőek az előnyös adottságai, s ezáltal még vonzóbbá teszik külsejét vagy épp megújítják. Nálam a lényeg, hogy a szépség kiteljesítése a vágyakkal összhangban valósuljon meg!

Rábavölgyi Kata fodrász

Rábavölgyi Kata fodrász

2006. őszén kezdtem el a fodrász iskolát, hogy kitanuljam ezt a gyönyörű és kihívásokkal teli divatszakmát. A jelek szerint kiváló döntés volt. 2007. áprilisában, a Pécsett megrendezett Magyar Kozmetikus és Fodrász Bajnokságon különdíjban részesültem. Az elért eredményért külön köszönet Papasz Vaszilisz mesterfodrásznak. Ugyan itt, a szakiskolák versenyében iskolám, a Corvin Köz Oktatási Központ csapatával megszereztük az első helyet.

Salamon Éva fodrász

Salamon Éva fodrász

Fodrászüzlet a város szívében a Kálvin tértől három percre, a jogi egyetem mellett. Szerettel várom az V. kerület Szerb utca 17 alatt található fodrászüzletembe. Otthonos hangulat, rugalmasság. Szolgáltatásaink: - főnözés - hajvágás - hajfestés - dauer

Hirdetés
Szépségszalon Szeged - Tiszaparti Szépségszalon

Szépségszalon Szeged - Tiszaparti Szépségszalon

Tisztel látogató, ezúton szeretném bemutatni Tiszaparti szépségszalonunkat, amelyben 2010-óta igényes környezetben, színvonalas szolgáltatásainkkal várjuk szépülni, kikapcsolódni és fiatalodni vágyó vendégeinket. Szalonunkban Női-férfi fodrászat, kozmetika, műköröm, EU-csöves álló szolárium, Kollagén fényterápiás bőrfiatalító testkezelőgép működik.

Tamási Rita fodrász

Tamási Rita fodrász

Egy kispesti fodrászatban dolgozom. Szerencsére elmondhatom, hogy a munkám a hobbim is. Azért szeretem a fodrászkodást, mert tőlem nem csak egy frizurát kapsz, hanem szépséget, és ezáltal boldogságot is. Tanulmányaimat Bartal Pál fodrászmesternél végeztem el. Hajas László mesterfodrásznál tanultam ki a speciális hajhosszabbító és hajdúsító eljárást Ez a termék az olasz Balmain féle professzionális póthaj, ami 100% human haj, fél év garanciával. A többféle cég közül azért választottam a Balmain-t, mert Hajas László is kizárólag ezt a márkát használja megbízhatósága és a sokrétűsége miatt. A póthajak különböző méretekben, rengeteg színben és igény szerint festhető formában választhatóak; a legkisebb hajváltoztatástól a frizura teljes átalakításáig.

Vágvölgyi Éva Házhozjáró fodrász

Vágvölgyi Éva Házhozjáró fodrász

Sok embernek problémája,hogy időhiány vagy egyéb ok miatt nehezen jut el a fodrászüzletbe. Nekik szól ez a honlap.Telefonos időpont egyeztetés után a megbeszélt időre házhoz megyek.Az anyagokat és a kellékeket én viszem csak a helyet kell biztositani. Körülbelül 16 éve csinálom ezt, és az ügyfeleim visszajelzése egyöntetűen pozitív.

Várkonyi Szilvia fodrász

Várkonyi Szilvia fodrász

Te éreztél már olyat, hogy levágták a hajad, de nem azt kaptad amit kértél? Ezért tartom fontosnak megbeszélni, hogy Te mit szeretnél, én pedig elmondom, hogy szakmailag, esztétikailag, hajminőségtől és arcformától függően mit lehet megvalósítani. A fodrászat számomra nem csak szakma, hanem öröm forrása is. Mindig is szerettem az embereket és szerettem szépet alkotni. Frizurákat régebben is készítettem, de felnőttként végeztem el az iskolát a Corvin köz Oktatási Központban.

Tuti menü