Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrász Képző Intézmények képes leírás - Mesterfodrász.tlap.hu
részletek »

Fodrász Képző Intézmények - Mesterfodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Fodrász Képző Intézmények
Keresés
Találatok száma - 16 db
BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítá

BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítá

BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítása nélkül Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 33 7812 01) A képzés célja: A fodrász szakmai képzés célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek ellátni a fodrász munkaterületének megfelelő munkakört. A képzés időtartama: 8 hónap

Clips Nemzetközi Fodrász iskola

Clips Nemzetközi Fodrász iskola

A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az oktatás rendszere a hagyományos fodrász képzési rendszert ötvözi az EU-kompatibilis, az igényesebb, ambiciózusabb tanulók igényeit is kielégítő oktatási renddel. Rendkívül fontos az alapok elsajátítása, hiszen ezek ismerete nélkül nem lehet továbbfejlődni. Ennek érdekében a klasszikus elméleti órákon hallgatóink elsajátítanak minden, a szakfodrász képzési törvényekben előírtak szerinti tudást, melyet a stúdiómunka során a gyakorlatban is kipróbálhatnak, begyakorolhatnak. Ezeken túlmenően olyan hajvágási és -festési technikákkal ismerkedhetnek meg, melyek követik a trendeket és a legnagyobb fodrász mesterek technikáit, így már a fodrász iskola elvégzése után is kiszolgálhatják vendégeik igényeit, és nem kell azzal szembesülniük, hogy a klasszikus technikák megkötik a kezüket, visszavetik kreativitásukat.

Cosmelec Kft.

Cosmelec Kft.

Intézményünk 1989-ben alakult. Képző Intézményünk mára a legmagasabb ISO és Intézményi Akkreditáció minősítéseivel rendelkezik. Fő tevékenysége, a szépségiparban dolgozók képzése és továbbképzése, mely felnőttképzés keretében 18 éves kortól felső korhatár nélkül igénybevehető. 2003-tól OKJ-s szakképzésekkel bővítettük kínálatunkat. Szaktanáraink több diplomával rendelkeznek. Diplomás gyakorlati oktatóink mestervizsgával és a nemzetközi versenyeken első helyezést elért eredményekkel büszkélkedhetnek. Az magas európai színvonalat minden tanfolyamunkon garantáljuk. Oktatókabinetünk, tanműhelyeink a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszereltek.

Fodrásztanfolyamok országosan

Fodrásztanfolyamok országosan

Fővárosi és vidéki képzéseink nyújtanak lehetőséget azok számára akik szeretnének továbbtanulni, vagy eddig megszerzett ismereteiket elmélyíteni. A fodrászat iránt érdeklődőket várjuk távoktatásos és levelező képzéseinkre. Felkészült oktatóink, és hasznos, elektronikus formában is beszerezhető segédanyagaink várnak leendő hallgatóinkra, hogy gond nélkül elsajátíthassák az alapokat. Ha Ön is szívesen dolgozna egy keresett munkakörbe, jelentkezzen képzéseinkre és szerezze meg nálunk a kellő tudást. Válasszon minket, és tartozzon elégedett hallgatóink közé!

Hairnet6 - Nemzetközi fodrászverseny

Hairnet6 - Nemzetközi fodrászverseny

A Hairnet6 a világ első és egyetlen nemzetközi internetes fodrászversenye. A verseny célja, hogy lehetőséget nyújtson a tehetséges fodrászoknak nemzetközi hírnév megszerzésére. Tanuló, fodrász és mester kategóriában várjuk a nevezéseket és a szavazatokat. A verseny témája: Mai női divat hajvágás, Mai férfi divat hajvágás, Fantázia kategória: Retromantic. 5 kontinens, 40 ország fodrásza mutatja be legjobb munkáit! A versenymunkákat nemzetközi szakmai zsűri és a versenyzők szavazói is értékelik. A verseny megálmodója és megalkotója Perényi Ádám mottója: A fodrászat művész szakma, és a művészetet nem lehet sem időben sem térben korlátozni. A legnagyobb reklámlehetőség minden induló számára, hiszen minden versenyző a saját blog felületén reklámozhatja magát és mindenki mást, aki részt vett a munkában. Az I. fordulóból továbbjutott versenyzők között a közönségszavat alapján legtöbb pontszámot kapott versenymunka 1000 Euro díjazásban részesül. A nemzetközi sztár zsűriben olyan világsztárok mint Richard Thompson, a Mahagony Team kreatív igazgatója, Akos Body TIGI szakmai szempontok alapján értékeli a versenyzők munkáit.

Hajhosszabbítás, hajdúsítás felsőfokon

Hajhosszabbítás, hajdúsítás felsőfokon

A tanfolyamok 2 naposak. Hajhoszabbítás tanfolyamok felépítése: Elméleti oktatás: összefoglaló a póthajak típusairól, előkészítéséről, felhasználásáról és ápolásáról. Gyakorlati oktatás: a tanfolyamra jelentkezők a hozott modellen gyakorolják: - rögzítés technikájának elsajátítását - a póthaj eltávolítását - a póthaj újra felhasználását.

Hajpótló és hajfelvarró tanfolyam: Budapest

Hajpótló és hajfelvarró tanfolyam: Budapest

A Tanfolyam jellege: Továbbképző tanfolyam A képzés célja: Már végzett vagy dolgozó fodrászok továbbképzése. A hajfelvarrás technikájának elsajátítása. A képzéshez szükséges végzettség: Fodrász szakmai ismeret. Tantárgyak: Hajhosszabbítási tecnikák:- hőillesztés, -hajfelvarrás. Hajdúsítás, melírtecnikák, gyűrűzés, tresszelés.A tanfolyam végén vizsgát tartunk. A sikeres vizsgát tett hallgatók OKLEVELET kapnak.

Kapos Bróker Kft.

Kapos Bróker Kft.

A Kapos Bróker Kft. 1996. március 8-án alakult, kaposvári székhellyel. Fő tevékenységünk az ingatlan forgalmazás mellett OKJ-s képzések szervezésével és lebonyolításával is foglalkozunk. Fodrász tanfolyam: Budapest: A képzés célja: A fodrász szakmai képzés célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek ellátni a fodrász munkaterületének megfelelő munkakört. A képzés időtartama: 12 hónap.

La Vision Studió

La Vision Studió

Fodrászmester képzés : A mestervizsgára jelentkezés feltételei: Mestervizsgára az bocsátható, aki: az adott szakmában legalább 5 éve az állam által elismert szakképesítéssel (fodrász) rendelkezik, s ezt közokirattal vagy annak hiteles másolatával igazolja; A mestervizsga részei : - vállalkozási ismeretek, pedagógiai ismeretek (szóbeli) - szakmai gyakorlat - szakmai elmélet (szóbeli, írásbeli) A mestervizsga eredményét vizsgarészenként megfelelt vagy nem felelt meg ténymegállapítással minősítik. Eredménytelen szakmai elméleti, vállalkozási ismereti (közgazdasági, jogi, munkaügyi stb. ismeretek) és pedagógiai ismeretek vizsgát 2 éven belül lehet megismételni. Az e határidőn túl ismételt vizsga esetén a teljes mestervizsgát meg kell ismételni. Eredménytelen gyakorlati vizsgát 6 hónap elteltével, de legfeljebb 2 éven belül lehet megismételni.

Hirdetés
OKJ-s fodrász tanfolyam

OKJ-s fodrász tanfolyam

Nemzetközi színvonalú fodrász tanfolyam már Budapesten is, a Haute Couture Academy-n. Akadémiánkon fodrászokat képzünk egyéves tanfolyam keretében, amit azonban adunk, az sokkal több, mint egy OKJ-s bizonyítvány. A fodrász iskola személyre szabott oktatást biztosít. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden egyes tanulóval külön foglalkozzunk. Továbbképzésre is van mód jelentkezni, mely modulokra osztott. Várunk minden kedves jelentkezőt július elején induló tanfolyamunkra weboldalunkon keresztül.

OKTÁV Fodrászképző tanfolyam

OKTÁV Fodrászképző tanfolyam

Fodrászképzés: A tanfolyam célja: Művész vagy iparos? Ez esetben is csak a fodrász személye adhat erre hiteles választ. Mindkettőre van esély, azonban egy biztos, hogy a fodrász pályát választók olyan emberek, akik szívesen foglalkoznak divattal, érdeklődnek az új trendek iránt és szeretik az elkészített frizurákban egy kicsit önmagukat is megvalósítani. Tanfolyamunk során hallgatóink olyan átfogó ismeretekre tehetnek szert, amelyek segítik őket a fodrász szakmában való sikeres helytállásban. A képzés az új Okj szerint, modulrendszerű oktatás keretében történik.

Remigiusz Oktatási Központ

Remigiusz Oktatási Központ

Talán sokan sajnálják, hogy régebben nem a fodrászmesterséget választották szakmájuknak és azóta sem tudják a megoldást, hogyan válhatna valóra régen dédelgetett álmuk. Ezért alakult meg iskolánk, amely egy iskolarendszeren kívüli felnőttképző intézmény. Ez azt jelenti, hogy a minimális korhatár 18 év és a képzési idő rövidebb. Fontos, hogy a gyakorlati óraszám nálunk ugyanannyi, mint egy normál három éves iskolában, az elméleti oktatáson pedig csak szakmai tantárgyak vannak. Így lehetséges a rövid időtartamú képzés. Intézményünk kizárólag fodrászképzéssel foglalkozik, mert abban hiszünk, hogy csak azt tudjuk 100%-osan átadni, amihez Mi is értünk. Amihez értünk, az a fodrászat és a tanítás!

Salon21 fodrászat

Salon21 fodrászat

Albrikowski Alexandra - Lexi - üzletvezető. Fodrászmester, fodrász - szakoktatói diplomáját a Budapesti Műszaki Főiskolán szerezte. A szakmában eltöltött több, mint 10 éve és a megszámolhatatlanul sok továbbképzés garanciát jelent a vendégek teljes megelégedésére. Specialitása a hajfestés, akár az elrontott, roncsolt hajak helyrehozatala sem jelent akadályt számára.

Szabados Iréne Hajvágó Szalon

Szabados Iréne Hajvágó Szalon

Szeretne változtatni megszokott frizuráján? Mi formát adunk elképzeléseinek! Segítségünkkel kiválaszthatja az arckarakterének és a hajtípusának leginkább megfelelő frizurát. Sokéves szakmai tapasztalatuk mellett szakfolyóiratokkal, trendkatalógusokkal és még számos multimédiás lehetőséggel állunk az Ön rendelkezésére.Vitalitás és extrém elegancia várja, ha felkeresi Szabados Iréne hajvágó Szalonját. Nálunk Ön a legfontosabb, ezért speciális szolgáltatásaink között megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Engedje át magát a kényeztető szakértelemnek és hagyja, hogy egy nemzetközileg elismert fodrászmester az aktuális trendekhez igazodó formavilágával és a L'Oréal Professional lenyűgöző színeivel újjávarázsolja.

Tárnoky Fodrásziskola

Tárnoky Fodrásziskola

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese.Több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven. Oktatási intézményünkben a hallgatóknak államilag elismert OKJ fodrász szakképesítés megszerzésére nyílik lehetőségük. Feltett szándékunk, hogy a hozzánk jelentkező tanulókat az új OKJ követelményeinek megfelelően modul rendszer alapján képezzük, egészen a diplomáig. A gazdasági, marketing, számítástechnika és angol nyelvismereteik bővítése pedig lehetővé teszik számukra, hogy kvalifikáltabb, multifunkcionális európai mesterekké válhassanak.

Womens World Hungary

Womens World Hungary

A Women's World Hungary Kft 2002-ben alakult, 2006-ban átalakult, 1990 óta felnőttoktatással és szépségiparral egyaránt foglalkozó tulajdonosok több éves szakmai tapasztalata alapján. Látogasson el hozzánk.

Tuti menü