Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Férfi mesterfodrászok képes leírás - Mesterfodrász.tlap.hu
részletek »

Férfi mesterfodrászok - Mesterfodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Férfi mesterfodrászok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Binder Géza mesterfodrász

Binder Géza mesterfodrász

A Binder Art Budapesten, a belvárosban, a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 5. szám alatt, a Vígszínház szomszédságában található 300 m2-en működő szépségszalon. Filozófiánk: Hisszük, hogy a szépség nem más, mint arány és harmónia. Akkor lehetünk a legszebbek, ha személyiségünk, színvilágunk, frizuránk, sminkünk - nőknél - tökéletes harmóniában áll egymással. Kényelem Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink kényelmére és kiszolgálására. Várakozás alatt kényelmes fotelekben, videón követheti figyelemmel a legújabb trendeket, vagy igénybe veheti a vendégeink számára biztosított internet asztalunkat. Mindeközben egy jó kávéra, illetve egy pohár pezsgőre is meghívjuk.

Czuczi Mátyás

Czuczi Mátyás

Czuczi Mátyás mesterfodrász: férfi-, női- és gyermek hajvágás, frizurakészítés. Hair-Nett Mathias Fodrászszalon a Klauzál téren. Frizura, dauer, hajvágás, borotválás, hajmosás, hajszárítás, fonás, melírozás, hajfestés. Borbély üzlet a Bulinegyedben. Pesti fodrász, belvárosi fodrászszalon. Nyitva hétköznap és szombat délelőtt. Előjegyzéses vagy előjegyzés nélküli fogadás. Telefonos bejelentkezés, udvarias kiszolgálás. A szalonban tv, ingyenes wifi, a közelben Mol bubi, éttermek, porta, drogériák és vásárcsarnok.

Drótos Richard Kamill Mesterfodrász

Drótos Richard Kamill Mesterfodrász

Drótos Richard Kamill vagyok mesterfodrász, sminkes,műkörömépítés, 3d műszempilla és egyben tulajdonosa a VIP Beauty fodrászat és szépségszalonnak. Változtatnál a hajadon ,mert unod a régit vagy kozmetikai tetoválással változtatnál magadon? műszempillára vágysz, hogy még szebbnek érezd magad? Túl későn értesülsz egy fontos eseményről ? alkalmi sminket és frizurát készítünk neked, vagy csak letört a körmöd és pótlásra van szükséged? Keress minket! Mindenben rendelkezésedre állunk, határ a csillagos ég!

Gellei András mesterfodrász

Gellei András mesterfodrász

Gellei András mesterfodrász, bemutató-fodrász vagyok. Fodrászdinasztiánkat édesapám, Gellei György alapította. A szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és művésznők társaságában. 1956-ban nyitotta meg első szalonját a Váci utcában, ahol együtt dolgozott az egész család: édesapám, két testvérem és jómagam. Saját szalonomat 1980-ban nyitottam a Gellért Szállóval szemben amit már felújított állapotban, a mai napig is sikeresen üzemeltetünk. Szalonjainkban igen nagy figyelmet fordítunk a rendszeres szakmai képzésekre, amelyeken részt vesz minden munkatárs, aktív versenyző, oktató és bemutató fodrász is. Az Attila úti szalonunkban várom mindazokat, akik szeretnének egy ingyenes szaktanácsadást, mi a számukra legalkalmasabb frizura mind a forma, mind a színek tekintetében. Remélem hamarosan vendégeink között köszönthetjük. Szeretettel várjuk szalonjainkban. 2004 novemberében megnyitottam az új Gellei Fodrász Szalont az I. kerületben, az Attila út. 81. szám alatt, ahol kellemes, mediterrán hangulatú környezetben várjuk régi és új vendégeinket.

Gyergyovits Zsolt mesterfodrász

Gyergyovits Zsolt mesterfodrász

Gyergyovits hajszalon az aktuális trendet követve készíti a hajkoronákat.A hajformák mindig a most pillanatának megélésével készülnek.A hajforma elkészítésekor fontosnak tartjuk a vendég igényét ezért szellemi alapkőként szem előtt tartva készülnek a hajfor mák ami viselőjének a parlagon lévő(megmunkálásra váró haja) olyan hajforma,hajkorona legyen amellyel magabiztos, teljes a külleme és életérzése.Segíti harmóniáját-szellemük egyensúlyát.Szeretettel várunk mindenkit hogy megtalálja számára a hajkoronát igényihez mérten.

Krizsán Győző mesterfodrász

Krizsán Győző mesterfodrász

A KRI⪚SAN a 90-es évek elejétől képviseli a szép ipart Krizsán Győző szakmai irányításával. Szakmai arculatát a szórakoztató szépítészet, mesteri hajmunka, a folyamatos szakmai tréning és a hangulatos vendéglátás, kiszolgálás jellemezi. Minden évben kidolgozza hajkollekcióit, és szakmai tréningeken, színpadi showk-ban, magazinokban mutatja be azokat. A szalonmunkán kívül színpadi, fotó és külső helyszíni munkán is részt vállal. A társulat a világon az első fodrász állóhajón tevékenykedik. A hajó, Budapesten a Petőfi híd pesti oldalán, parkos, zöldövezeti kikötőben,sétányon helyezkedik el, közel a Nemzeti Színházhoz, a Művészetek Palotájához. A körpanorámás hajóról mesés látvány tárul a városra, a Gellért hegyre. Levelezés: 1093 Budapest, Boráros tér 1. kikötő, kri-san hajó Telefon/Fax: +36-1-215-0055 ,e-mail: info@kri-san.hu Alapító tulajdonos, kreatív igazgató: Krizsán Győző hajmester

Krizsán Győző mesterfodrász

Krizsán Győző mesterfodrász

A KRI®SAN a 90-es évek elejétől képviseli a szép ipart Krizsán Győző szakmai irányításával. Szakmai arculatát a szórakoztató szépítészet, mesteri hajmunka, a folyamatos szakmai tréning és a hangulatos vendéglátás, kiszolgálás jellemezi. Minden évben kidolgozza hajkollekcióit, és szakmai tréningeken, színpadi showk-ban, magazinokban mutatja be azokat. A szalonmunkán kívül színpadi, fotó és külső helyszíni munkán is részt vállal. A társulat a világon az első fodrász állóhajón tevékenykedik. A hajó, Budapesten a Petőfi híd pesti oldalán, parkos, zöldövezeti kikötőben,sétányon helyezkedik el, közel a Nemzeti Színházhoz, a Művészetek Palotájához. A körpanorámás hajóról mesés látvány tárul a városra, a Gellért hegyre. Levelezés: 1093 Budapest, Boráros tér 1. kikötő, kri-san hajó Telefon/Fax: +36-1-215-0055 ,e-mail: info@kri-san.hu Alapító tulajdonos, kreatív igazgató: Krizsán Győző hajmester

Prikler Szanolcs mesterfodrász

Prikler Szanolcs mesterfodrász

Tekintse meg weboldalamat és válasszon a kínált szolgáltatásainkból, amelyikre szüksége van. Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek honlapomat, mely segítségével könnyedén megtekintheti az általam nyújtott szolgáltatásokat (a szolgáltatások menüpont segítségével), valamint, ha már most felkeltettem érdeklődését és kapcsolatba szeretne lépni velem időpont egyeztetés céljából, itt megtalálja elérhetőségeimet is.

Szabo Imre mesterfodrász

Szabo Imre mesterfodrász

A WHO statisztikái szerint a Földön élő emberek 90 százaléka olyan hajviselettel éli le az életét, amely egyáltalán nem áll jól neki. Gondolkodott már azon, hogy vajon a személyiségéhez, az arca vonal vezetéséhez illő frizurát visel? Tudni kell ugyanis, hogy nem mindig az a megfelelő frizura, amelyet egy magazinból kiválaszt a vendég. Ezért érdemes szakemberhez fordulni, aki kívülállóként a legjobban el tudja találni, milyen hajviselet is áll igazán jól Önnek. Ha azt gondolodja, hogy az Ön hajával semmit nem érdemes kezdeni, akkor téved. A Szabó Imre Szalon fodrászai ugyanis bármilyen rendezetlen, kezelhetetlen, vagy töredezett hajból képesek tökéletes hajkoronát varázsolni.

Hirdetés
Szél Sándor mesterfodrász weboldala

Szél Sándor mesterfodrász weboldala

Szél Sándor (Alexander Figaro) mesterfodrász számos hazai és nemzetközi fodrászversenyen díjazottja. Szinte az összes vezető hazai márkának volt már bemutató fodrásza. Jelenleg saját, kizárólagosan forgalmazott termékei (Pur Hair, Fuente) szakmai bemutatóin tevékenykedik és népszerűsíti a fodrászat jövőjét a natúr hajápolást.Jelenleg két üzletet üzemeltet Hajdúszoboszlón és Debrecenben. Mottója: 'Célom a tökéletesség felé való törekvés amit remélem soha nem fogok elérni, mert csak így van értelme reggelente felébredni.'

Tomin Zoltán mesterfodrász

Tomin Zoltán mesterfodrász

Tomin Zoltán mesterfodrász: 2 év Szabó Imre mesterfodrásznál, tanulóként 13 éves szakmai tapasztalat női és férfi fodrászként. 2005-ben szerzett mesterlevél. Többszáz elégedett vendég. Megközelíthetőség: Gépkocsival: A Szent István körúton a Margit híd felé haladva, a Vígszínház utáni második utcán (Tátra utca) jobbra kell lefordulni, majd az első keresztutcán (Katona József u.) balra, és a második keresztutcán (Pozsonyi út) megint balra fordulva az üzlet előtt találjuk magunkat. Az üzlet megközelíthető a rakpartról is, ahol biztosított az ingyenes parkolás

Vadon Zoltán Fodrászmester

Vadon Zoltán Fodrászmester

A Tökéletességre való törekvés az ember alapvető szükséglete, mely által kimagasló és maradandó alkotásokat hozz létre. Alkotásokat mely elgondolkoztat, megbabonáz és felemel. Alkotásokat, amik a halhatatlanság kiváltságát élvezik. Aki ilyen magasságokba vágyik, az tudja, hogy az alkotó útja hosszú és kimerítő, olykor verejtékes munkával kell megküzdenie a jutalmáért. De aki megküzdött érte, az tudja, a tökéletesség megszerzése nem lehetetlen, a tökéletességhez mindenkinek joga van.

Versics Viktor mesterfodrász

Versics Viktor mesterfodrász

A siker kulcsa a szenvedély. A megjelenés az önkifejezés eszköze. A külső Énünk gondozása harmóniában kell legyen bensőnkkel. Szeretnénk megfogni a tekintetet, látni az elismerés megcsillanását a másik szemében. Ő az egyik legtehetségesebb legjobb magyar mesterfodrász. Látogasson el oldalára és tekintse meg munkáit.

Tuti menü