Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Cikkek Tanácsok képes leírás - Mesterfodrász.tlap.hu
részletek »

Egyéb Cikkek Tanácsok - Mesterfodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Egyéb Cikkek Tanácsok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Afroline hajhosszabbítás

Afroline hajhosszabbítás

A nálunk dolgozó afrikai hölgyek, hazájukban gyerekkoruk óta tanult és gyakorolt afro, és parkettafonások, raszta készítés, valamint a hajhosszabbítás és hajdúsítás természetes anyagokkal történő elkészítésében 15-20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A hajhosszabbítás a hajfelvarrásos technológiával, a hajdúsítás csomózásos technológiával készül, csak természetes anyagokkal, és kiváló minőségű Afroline alapanyagokkal, és hajakkal dolgozunk. A hajfonások elkészítése során saját Kanekalon, vagy Jumbo Braid hajaink kerülnek felhasználásra. Nekünk fontos, hogy a legmagasabb szakértelemmel, kellemes környezetben udvarias kiszolgálással professzionális szolgáltatást nyújtsunk garanciával.

Akit maga Vidal Sassoon is elismert!

Akit maga Vidal Sassoon is elismert!

A magyar fodrászat emblematikus kulcsfigurája a hetvenes években kezdte pályafutását. Családi indíttatásra végezte el a Fodrász Akadémiát, majd versenyezni kezdett, 1982-ben hetedik helyezést ért el a párizsi fodrász világbajnokságon. Rá egy esztendőre nyílt első szalonja, melynek abban az időben a belsőépítészek is csodájára jártak. Szakmai sikerein túl, az első közép-kelet európai fodrász, aki Tony Rizzótól meghívást kapott a londoni Alternative Hair Showra, majd az országjáró Wella turnék oszlopos tagjaként öregbítette hivatása becsületét, rengeteg külföldi vendégszereplésnek tett eleget, többek közt Cannes-ban, az utánpótlás kinevelésére is gondot fordít. Nem csupán a Magyar Fodrász Kozmetikus Egyesület elnökeként fontos számára a fiatalok istápolása, növendékei évről-évre ringbe szállhatnak a Hajas Kupáért, mi több, az általa létrehívott Intercoiffure Hungary szervezet is fejlődésüket segíti. Hajasnak persze nemcsak a fodrászolló áll jól a kezében, de a fakanál és a mikrofon is, ha kell, táncol és van olyan fok, ahol még retteg is. Igaz, a médiaszerepléseket nem tartja lételemének, mint mondja jópofa kiruccanások csupán, melyeket szeret és élvez, első helyen a hivatása áll. Hol egy-egy szépségverseny királynőjelöltjének álmodik új hajkoronát, hol a honi művészek és politikusok szépülnek kezei között.

aranyér

aranyér

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az aranyér kezelés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Esztétikus frizura kialakítása hajbeültetéssel

Esztétikus frizura kialakítása hajbeültetéssel

A FUE hajbeültetés során azt a sajátosságot használják ki a budapesti Profueclinic hajsebészei, hogy a hajvesztést okozó DHT hormon nem tud ártani a fej hátsó részén található hajállománynak. Ezt a jelenséget legjobban a férfiaknál figyelhetjük meg, hiszen a kopaszodásuk rendszerint a fejtetőn jelentkezik. A hajbeültetéssel a nők hajritkulása is rendbe hozható, hiszen a tarkó tájékról átültetett hajszálak az új helyükön is megőrzik immunitásukat, így a beavatkozás eredményeként kialakuló esztétikus frizura véglegesen megőrzi szépségét.

Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Hosszú haj, rövid haj, szőke, fekete, vörös vagy éppen valami extra szín, mindez megtalálható a fodrászos játékokban. Kedvedre készíthetsz alkalmi vagy éppen hétköznapi frizurákat. A hajkoronákat kiegészítheted sminkkel vagy öltözékkel is. Keresd meg a kedvenc fodrászos játékodat és játssz vele online.

Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Ha szeretsz fodrászkodni vagy épp a barátnőiddel fodrászosat játszani akkor próbáld ki a fodrászos játékokat is. Az oldalon olyan játékokat találhatsz amikkel egyedi frizurákat tudsz készíteni és ha valamelyik megtetszik akkor akár saját magadnak vagy barátnőidnek is megcsinálhatod. A játékok főként fiatal lányoknak ajánlottak.

Hair Dreams

Hair Dreams

Törekszem mindig a legmodernebb, leghatékonyabb eszközöket, termékeket, és hajhosszabbítási módszereket használni, ezzel is emelve az üzlet színvonalát. A Magyarországon létezo összes hajhosszabbítás-, illetve hajdúsítási módszert megismertem, de egyiket sem találtam elég természetesnek. Gondolok itt például a mára már elavult és egészségtelen hajfelvarrás- és hajcsomózás technikájára, ezeket ma már Nyugat-Európában sehol nem alkalmazzák!

Hajátültetés specialista

Hajátültetés specialista

Zavarja a hajhiánya? Sok kezelést kipróbált már kellő eredmény nélkül? Akkor az Ön számára megoldás lehet a korszerű FUT és FUE módszerekkel történő hajátültetés (hajbeültetés). Magyarországon az egyetlen magánklinika, ahol a FUT és FUE hajbeültetés- hajátültetés módszerek rendszeresen és egyaránt alkalmazottak esztétikai hajpótlásra

Hajbeültetési Klinika

Hajbeültetési Klinika

A HIMG Hajbeültetési Klinika fő profilja a hajbeültetés, melyhez a legújabb S.H.E. módszert alkalmazza. A módszer kiválóságát bizonyítja, hogy Klinikánk 2013-ban elnyerte vele az Év terméke díjat szolgáltatás kategóriában. Szolgáltatásaink közé tartozik még a hajpigmentáció (másként hajtetoválás), valamint a szemöldökbeültetés. Szeretünk reális eredményt ígérni és ha lehet, túlteljesíteni azt. Elvégzett munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Győződjön meg hajbeültetési munkánk eredményességéről honlapunkra látogatva!

Hirdetés
Hajfestésről általában

Hajfestésről általában

A hajfestés ősi mesterség. Az egyiptomiak növényi és állati eredetű anyagokból nyerték ki a színezékeket, például hennából a vöröset, kamillából a sárgát és kosenilből, a bíbortetű festőanyagából a bíbort. Az 1920-as években a vegyészek olyan mesterséges hajfestékekkel kezdtek kísérletezni, amelyeket a múlt században textíliák festésére használtak. A II. világháború után a 'hajfestő ipar' gyors fejlődésnek indult; ma a hajápolási piac legrohamosabban növekvő ága. A haj szerkezete: A hajszál külső része a pikkelysejt-réteg (cuticula), belseje a kéregréteg (cortex). A haj főként keratinból áll; ez a fehérje nagy mennyiségű ciszteint tartalmaz (a cisztein aminosav, képlete: HSCH2-CH(NH2)CO2H). A ciszteinmolekulák kén-kén kötésekkel kapcsolódnak egymáshoz és térhálós szerkezetet alakítanak ki; a keratin ettől válik erőssé. A keratinban savas oldalsó csoportokat tartalmazó aminosavak is vannak - ilyen például az aszpartinsav (HO2CCH2CH(NH2)CO2H). Ezeknek a komponenseknek a hatására a haj enyhén negatív töltésű lesz. A hajban víz, zsír, cukor, melanin (természetes hajfesték), fém és DNS is kimutatható.

HIMG Hajklinika

HIMG Hajklinika

A HIMG Hajbeültetési Klinika fő profilja a hajbeültetés, melyhez a legújabb S.H.E. módszert alkalmazza. A módszer kiválóságát bizonyítja, hogy Klinikánk 2013-ban elnyerte vele az Év terméke díjat szolgáltatás kategóriában. Szolgáltatásaink közé tartozik még a hajpigmentáció (másként hajtetoválás), valamint a szemöldökbeültetés. Szeretünk reális eredményt ígérni és ha lehet, túlteljesíteni azt. Elvégzett munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Győződjön meg hajbeültetési munkánk eredményességéről honlapunkra látogatva!

Loreal fodrász szalon

Loreal fodrász szalon

A HAIRDREAMS Swarowsky kristályaival különleges csillogással koronázhatjuk meg magunkat. A kristályokat parányi klipszekkel lehet rögzíteni a hajon, amely könnyen feltehető és levehető bármikor. A hajékszerek 8 különböző formában és színben vásárolhatók meg, amelyek egyedileg is variálhatók ki-ki ízlése szerint. A HAIRDREAMS bőrszalag ékszerek kitűnő kiegészítői az éppen aktuális divatnak. Használhatók hajba, de akár karra, lábra, derékra és nyakláncként is.

Prohair hajátültetési klinika

Prohair hajátültetési klinika

A haj különösen fontos szerepet játszik abban, hogy az ember vonzónak és fiatalosnak érezze magát. Aggódik a kopaszodása, hajhullása vagy hajritkulása miatt? A Prohair hajátültetési klinika Budapesten segít megoldani a problémáját! Díjmentes Konzultáció !

Ráncvasaló

Ráncvasaló

A hajhullás megelőzése, a hajnövesztés és a hajdúsítás sok Férfitársamnak okoz problémát. A hajprobléma általában a gyökerekben rejtőzik. A hajhagymák pedig az egészséges "méregtelen" fejbőrben tudnak jól és gyorsan növekedni. Nem a tüneteket kezeljük hanem a probléma forrását, és ez óriási különbség más megoldásokkal szemben (hajpótlás, hajbeültetés, stb...) A Ráncvasaló számos előnye közé tartozik az is hogy nemcsak az arcon hanem a fejbőrön is használható. A galvánáram, a prémium minőségű hajápoló sampon és a kezelést elősegítő speciális készítmények lehetővé teszik hogy a haj jóval egészségesebb legyen. A kezelés a fejbőrt és a hajhagymákat veszi célba. A szabadalmaztatott modern összetevők újra feltöltik a fejbőrt ásványi anyagokkal, és hidratálják a hajat egy speciális növényi származékkal. A méregtelenítő kezelés hatása hogy a fejbőr vérkeringése javul és a hajhagymák újra aktivizálódnak. Így a haj erősebb lesz, dúsabb és sokkal egészségesebb. A termék segít visszaállítani az egészséges pH értéket, így a korpásodás is jól kezelhető. A hajkezelés várható hatása, hogy nemcsak a már meglévő hajszálak tövei kerülnek jobb állapotba, hanem olyan régi "lusta" hajhagymák is aktivizálódnak amelyek eddig csak "aludtak", így valószínűsíthető hogy új hajszálak is megjelennek. Ilyen egyszerűen valósul meg a hajdúsítás és a hajnövesztés.

Új ruha, új frizura, smink ajándékba!

Új ruha, új frizura, smink ajándékba!

Duci vagy és nem vagy elégedett a külsőddel? Úgy érzed többet is ki tudnál hozni magadból? Jó lenne már egy kis megújulás? Mi segítünk! Minden hónapban egy szerencsés jelentkező megújulásához nyújtunk segítséget az Ulla Popken áruházlánc és a Fehérgyöngy szépségszalon támogatásával.Szeretnénk megmutatni, hogy a duci nők is lehetnek szépek és dögösek, és hogy mennyire számít a ruha, a frizura és a smink.

Tuti menü