Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalonok képes leírás - Mesterfodrász.tlap.hu
részletek »

Szalonok - Mesterfodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mesterfodrasz.tlap.hu » Szalonok
Keresés
Találatok száma - 18 db
Csilla Hajklinika

Csilla Hajklinika

Szándékunk az, hogy aki nem dicsekedhet szép, dús és hosszú hajjal, annak kedvet csináljunk és bíztassuk, hogy ma már nem lehetetlen Shakira hajzuhatagát, vagy Naomi Cambell mordern vonalú, gyönyörű frizuráját megcsináltatni. Ha hosszú, dús és gyönyörű hajkoronát szeretnél, keress fel minket. A leghatékonyabb módszerrel, eredeti európai haj bevarrásával.

Damen Friseur Salon

Damen Friseur Salon

Csapatunk elsődleges feladata és célja, hogy a kedves vendégek elégedetten távozzanak valamint, hogy legközelebb is minket válasszanak. Ennek érdekében csapatom egyes tagjai folyamatos továbbképzésen vesznek részt, illetve a tanulók is rengeteget gyakorolnak annak érdekében, hogy munkájuk minél eredményesebb legyen.Minden új tanítási évben tanulókat veszek fel!

Diamond szépségszalon

Diamond szépségszalon

A célom, hogy hozzáértő és szakmaszerető kollégákkal dolgozzak együtt, akiket szívből tudok ajánlani minden kedves Vendégnek! Nagyon nehéz napjainkban egy profi csapatot összehozni és összetartani, de úgy gondolom ez sikerült és büszke vagyok a jelenlegi kollégáimra és a munkáikra. Ezt bizonyítják a visszajelzések és az is, hogy Vendégeink elégedetten távoznak tőlünk és örömmel járnak vissza hozzánk.

Elegante Szalon Győr

Elegante Szalon Győr

Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura és a smink teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt!

Fodrászat Budapest

Fodrászat Budapest

Weboldalunkön Budapest fodrászatait gyűjtöttük össze, így segítve azoknak, akik fodrászt keresnek a fővárosban. Továbbá oldalunkon számos érdekes és hasznos cikk található frizurákkal, hajápolással kapcsolatban. Látogatóink megtudhatják például, hogy hogyan érdemes sampont, hajbalzsamot választaniuk, tutorial videókat találhatnak arról, hogy egyegy frizurát hogyan tudnak elkészíteni otthon saját maguknak, valamit informálódhatnak az éppen aktuális hajtrendekről, sztárfrizurákról stb. Egyszóval oldalunkon mindenféle hasznos és érdekes dolog megtalálható, ami fodrászattal és/vagy frizurával kapcsolatos.

Fodrászat Kozmetika - Oktogon

Fodrászat Kozmetika - Oktogon

Rácz Ginter Krisztina fodrász és kozmetikus mester, valamint Xtreme Lashes műszempilla stylist. Tágas, kellemes, tiszta, és családias környezetben várjuk kedves szépülni és feltöltődni vágyó Vendégeinket.Kozmetikámban kizárólag a Francia La Clarée csúcsminőségű kozmetikumokkal dolgozom,mely mentes minden egészségre ártalmas vegyszertől, parabénektől,tartósítószerektől, és mesterséges illatanyagoktól. Szalonunk a belváros szívében, az Oktogonon található, közvetlenül a 4-es 6-os villamos megállójában.

Gyöngyhaj Szépségszalon

Gyöngyhaj Szépségszalon

Nem titok, hogy a szépségszakma divatfüggő. Éppen ezért fontos szempont számomra a szakmai színvonal és a hatékonyság. Fő célomnak tekintem az új technikák megismerését, és ezek igényes alkalmazását. Keresem azokat a lehetőségeket melyekkel elérhetővé válik a csoda, amelyet szerintem így nevezünk: Elégedettség, külső-belső harmónia. A hajunk különösen érzékeny pontunk. Alapvető szerepe van nőiességünk megélésében, de már a bibliai Sámsonnak is a hajában volt hatalmas ereje. Tény, hogy formája, hossza, struktúrája, színe, egészséges volta, valamiképpen egyéniséget ad, csak reánk jellemző.

Gyöngyi szépségszalon

Gyöngyi szépségszalon

Üzletem a XX. kerületben, Pesterzsébeten található, ahol hangulatos környezetben, jól képzett fiatalos lendületű csapat várja a szépülni és kikapcsolódni vágyókat. Arra törekszünk, hogy minden téren ( fodrászat, kozmetika, műköröm ) a maximális minőséget nyújtsuk vendégeink számára, ezért professzionális anyagokat és gépeket használunk, valamint rendszeresen továbbképzéseken veszünk részt.

Hajas Fodrász Szalonok és Kereskedés

Hajas Fodrász Szalonok és Kereskedés

A Hajas szalonok legfontosabb célja a Vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségének megfelelő frizura kialakítása. Azért hogy ez ne csak egy jelmondat legyen fodrászaink évek óta folyamatosan továbbképzésen vesznek részt hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával szakmánk minden területét érintve foglakoznak a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való felkészítésével.

Hirdetés
Lady szépségszalon

Lady szépségszalon

1986 óta működünk Újlipótvárosban a Raul Wallenberg utcában barátságos, fiatalos, vidám környezetben. Figyelemmel követjük az aktuális és legújabb divatirányzatokat, de a klasszikus vonalakat sem felejtjük el. Kompromisszumra törekszünk a vendég kívánsága és a számára megfelelő stílus között azzal, hogy figyelembe vesszük a személyét és az egész egyén színeit, típusát (stílustanácsadás). Ezzel szeretnénk hozzájárulni kedves vendégeink elégedettségéhez és ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Lafferton Fodrászat

Lafferton Fodrászat

Széleskörű szalon és filmes tapasztalattal gyönyörű frizurát készítünk Önnek budapesti szalonunkban akár hétvégén is, valamint szükség esetén segítünk a stílusához tökéletesen illeszkedő hajviselet kiválasztásában, mellyel garantáltan sikert arat! Nem kell többé a haját féltenie, mert ha kéri, nálunk a fodrász pontosan annyit vág hajából, amennyit Ön szeretne! Online bejelentkezés 10% kedvezménnyel!

Linap-Hair Hajstúdió - hajhosszabbítás, hajfelvarrás

Linap-Hair Hajstúdió - hajhosszabbítás, hajfelvarrás

A Linap-Hair Hajstúdió hajfelvarrással, hőillesztéssel és a hajhosszabbítás további számos technikájával dolgozik. Képzett munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek. Hajstúdiónk folyamatos akciókkal és a legmodernebb szolgáltatásokkal várja vendégeit. Hajhosszabbítás, hőillesztés technikával: a hőillesztés az egyik legmodernebb hajhosszabbítás technika.

Mirage Szépségszalon

Mirage Szépségszalon

Pontos időbeosztással, bejelentkezésre dolgozom. Aki eljön hozzám, biztos lehet abban, hogy várakozás nélkül, csak Rá figyelve készítem el frizuráját. Folyamatosan képzem magam. Legutóbb Párizsban vettem részt az ezévi Nemzetközi Fodrász Kongresszuson. Ezzel is bővítve ismereteimet és tudásomat. Mindig is fontosnak tartottam a naprakészséget, a megújulást, de a legfőbb hitvallásom: A vendég örömmel jöjjön el hozzám. Jó hangulatban töltse el az időt, amíg a haját készítem, és tökéletesen elégedetten távozzon.

Perényi Szalon

Perényi Szalon

A Perényi mesterfodrász Szalon idén már 10 éve aktív résztvevője a szépségiparnak. 10 évvel ezelőtt Perényi Ádám vezetésévek indult el üzletünk, mely napjainkban a legismertebb szalonok közé nőtte ki magát. Ehhez természetesen kellettek azok az elszánt szakemberek, akiknek életük ez a szakma (és egyáltalán a szépség világa), így közös célunkként építgetjük és fejlesztjük szalonunkat. Kezdetekben még csak 3 fodrásszal és egy technikussal indult el csapatunk a világsiker felé. Az évek során kibővült a létszám, ma már közel húsz kolléga dolgozik a vendégeink kényelmes kiszolgálásáért.

Roxan szépségszalon

Roxan szépségszalon

A Roxan Szépségszalon egyedülálló környezetben várja, képzett szakemberekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal kedves régi és új, szépülni vágyó Vendégeit!

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

A Signora Szépségszalon a Szigetköz fővárosában található Mosonmagyaróváron, a Thermál Hotel területén, a termálfürdő bejáratánál. Kínálatában minden megtalálható, ami egy igényes szépségszalonhoz elengedhetetlen. A kozmetikában olyan világhírű és kiváló minőségű termékeket alkalmaznak, mint a Maria Galland Paris, a Payot Paris, a GIGI és a Joy Blasco. A fodrászatban új vágás- és melírtechnikákat ismerhetnek meg, melyeket az állandó továbbképzések alkalmával sajátítanak el a fodrászaik. Elsősorban a nagy népszerűségnek örvendő L?ORÉAL termékeket alkalmazzák utánozhatatlan ragyogó hajszíneivel, kitűnő dauervizeivel és professzionális hajápolási szereivel, melyek egyszerre varázsolják Önt vonzóvá és ellenállhatatlanná, anélkül hogy haja minőségében kárt tennének.

Szépség Sziget

Szépség Sziget

Kispesti-családias fodrász üzletünkben már 99' óta szépítünk-fiatalítunk! Mi arra törekszünk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak, és persze visszatérjenek hozzánk. Családias környezetben, udvarias kiszolgálással, mérsékelt árakkal várunk minden kedves vendéget, a hét minden napján!Kolleganőink mind a fodrász a hajhosszabbító, kozmetikus és műkörmös folyamatosan követi a divatot és a különböző eljárásokat,technikákat és az új termékeket.

Tuti menü